Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hovenier Brakke totaal in
Staphorst
[Terug naar plaats Staphorst]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Brakke totaal
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Brakke totaal
Gemeenteweg 381-25
7951 PC Staphorst

tel: 06-19322606

Extra informatie

Onze naam zegt het al: wij bieden een totaalpakket aan diensten en wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen, in een straal van ongeveer 100 kilometer rondom Staphorst (o.a. Zwolle, Emmeloord, Steenwijk en Heerenveen).   
Wij zijn u graag van dienst met straatwerk, grondwerk, tuinaanleg en tuinonderhoud, en reiniging (o.a. van kunstwerken als bruggen en beelden). Wij leveren ook graag de benodigde materialen, want dat maakt onze totaalservice compleet. Kwaliteit en veiligheid staan bij Brakke totaal hoog in het vaandel en door onze ruime ervaring zijn wij in staat om vakwerk te garanderen.  
 
Over ons 
 
Brakke totaal bestaat in zijn huidige vorm vanaf 2004, maar wij hebben al 20 jaar ervaring met de diensten die wij aanbieden. Momenteel werken wij met drie man personeel en als kleinschalig bedrijf is Brakke totaal dan ook zeer flexibel. Voor grotere projecten werken wij samen met onderaannemers, die gespecialiseerd zijn in de diverse werkzaamheden. 
 
Brakke totaal is VCA-gecertificeerd en werkt volgens strenge kwaliteitseisen. Wij vinden het belangrijk dat de werkzaamheden op een betrouwbare en veilige manier plaatsvinden en dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is. Ook werken wij graag in goed overleg met onze klanten, zodat uw grote of kleine project qua ontwerp, planning en uitvoering geheel naar uw wensen verloopt.  
 
Vragen staat vrij! 
 
Meer informatie over onze diensten vindt u op deze website. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!